Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Χρήστος; Ποιος Χρήστος;

Κατόπιν εντολής προτροπής των ανώτερων κρίκων της τροφικής αλυσίδας το blog μας σήμερα φοράει τα γιορτινά του και πετάει στον αέρα χαρούμενα, πολύχρωμα μικρά κομφετί φτιαγμένα απο είδη φυτών προς εξαφάνιση και φυσάει αυτά τα βλαμμένα χαρτονένια ματζαφλάρια που σφυρίζουν και ξεδιπλώνονται, σίγουρα ξέρετε ποια εννοώ! Όλοι όταν ήμαστε παιδάκια παίζαμε μ' αυτά ιδίως τις απόκριες. Τέλος πάντων, ξέφυγα τελείως.
Το Ένστικτο, λοιπόν, παρουσιάζει σήμερα ένα παιχνιδάκι που φαίνεται να είναι αρκετά δημοφιλές στην ελληνική κοινότητα. Όχι δεν ασχολούμαι με την ελληνική κοινότητα. Όχι δε με νοιάζει που το κάνουν όλοι. Μη μιλάς συνείδηση! Σκάσε! Δε σου είπα να κάτσεις στη γωνιά σου;

serious mode: on
Ένα πρόσωπο που αγαπώ και εκτιμώ ιδιαίτερα με προσκάλεσε σ' αυτό το παιχνίδι μεταξύ bloggers και ύστερα από μια σκληρή μάχη μεταξύ δεξιού και αριστερού ημισφαιρίου του εγκεφάλου μου για το κατά πόσο έπρεπε να συμμετέχω, το δεξί αποφάσισε να μετακομίσει στο κεφάλι ενός σκύλου γιατί δε με άντεχε πλέον. Έτσι αφού πήρε τα μπογαλάκια του κι έφυγε, ακολούθησα τη συμβουλή του αριστερού και λιγότερου συντηρητικού ημισφαιρίου.

Να 'μαστε λοιπόν. Το παιχνίδι είναι απλό. Το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να απαντήσει (χειρόγραφα) σε ορισμένες απλές ερωτήσεις (ε, βασικά δεν είναι όλες ερωτήσεις, περισσότερο με οδηγίες μοιάζουν αλλά δε βαριέσαι), τις οποίες παραθέτω:

1. Πώς σε λένε / όνομα του μπλογκ σου;
2. Ποια είναι η διεύθυνση URL του μπλογκ σου;
3. Γράψε, "Η γρήγορη καφέ αλεπού πηδάει πάνω από τον τεμπέλη σκύλο".
4. Αγαπημένο απόφθεγμα;
5. Το αγαπημένο σου τραγούδι;
6. Το αγαπημένο σου συγκρότημα / τραγουδιστές;
7. Οτιδήποτε άλλο θα ήθελες να πεις;
8. 8 bloggers για να συμμετάσχουν κι αυτοί στο παιχνίδι.

Και ιδού οι απαντήσεις:


Δυστυχώς κατά τη διάρκεια της έβδομης απάντησης, το δεξί ημισφαίριο που είχε επιστρέψει γιατί ξέχασε (και καλά) τα κλειδιά του αποφάσισε να παρέμβει και να αφήσει το στίγμα του. Τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή. Όσο για το όγδοο βήμα, το είχα γράψει σε άλλο χαρτί, αλλά το έφαγε ο σκύλος στο κεφάλι του οποίου θα μετανάστευε ο Μπάμπης (το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου μου ντε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου